Kamperland Banjaardstrand

Kamperland en omgeving
Kkamperlandamperland is het grootste dorp op Noord-Beveland met aan de Noordgrens de Ooster-Schelde en aan de Zuid kant het Veerse meer. (aantal inwoners 2022 op 1 januari:2090)

Mede door de aanwezigheid van meerdere campings en een aantal bugalow-parken en een steeds langer durend touristen-seizoen, kunnen steeds meer ondernemers hun geld verdienen en kwam er in 2014 zelfs een winkelcentrum(pje) bij, en recent is de Aldi vestiging flink vergroot.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat er een flink aantal horeca-gelegenheden zijn waar u iets te eten of drinken kunt krijgen 

RubensEr is een ruime keus uit een aantal zeer goede restaurants en andere eetgelegenheden waar u een ruime keuze heeft uit veel soorten verse vis en mosselen.
Klik hiervoor op de Tab:
Horeca

Ook zijn er een aantal attracties zoals: Lasergame, Planetarium en Escape Rooms, dit alles kunt u vinden aan de jachthaven in Kamperland.waterski
Houdt u van watersport dan kunt u bij verschillende Surfscholen aan de Veerse-Meer en OosterSchelde leren windsurfen, kite-surfen, Catamaran zeilen of StandUp peddelen.
Klik hiervoor op de tab:
Attracties

Als u niet naar een van de vele campings of vakantie bungalows hier in de buurt wilt gaan kunt u kiezen voor een Bed & Breafast of een ander kleinschalig logies adres.
Klik hiervoor op de tab:
B & B / Hotel

Ook het aantal winkels is aanzienlijk in Kamperland, om een overzicht te krijgen kunt hier klikken op:  Winkels.

Op de Agenda pagina tracht ik bij te houden wat er allemaal te doen is in Kamperland en Omgeving.
Klik hiervoor op de tab:
Agenda
 

knop terug naar homepage