KamperlandKamperland is het grootste dorp op Noord-Beveland met aan de noordgrens de Oosterschelde en aan de zuidkant het Veersemeer.
Aantal inwoners op 1 januari 2021: 2107

Mede door de aanwezigheid van campings, bungalowparken en een steeds langer worden toeristenseizoen kunnen in het dorp steeds meer ondernemers hun geld verdienen en kwam er in 2014 een heus winkelcentrum(pje) bij en recent is de ALDI vestiging flink vergroot..
Dit alles heeft geresulteerd in een flink aantal gelegenheden waar u iets te eten kunt krijgen.
U heeft een ruime keuze uit een aantal zeer goed restaurants en andere eetgelegenheden waar u o.a. een ruime keuze heeft uit vele soorten verse vis en mosselen.
Klik hiervoor op de tab:
Horeca.

Kamperland AttractiesOok zijn er een aantal attracties o.a: Lasergame en Escape Rooms deze zijn te vinden aan de jachthaven in Kamperland.
Houdt u meer van watersport dan kunt u terecht bij verschillende surfscholen aan het Veersemeer en Oosterschelde.

Er is van alles o.a. Windsurfen, Kitesurfen, Catamaran zeilen, StandUp peddelen, te veel om op te noemen.
klik hiervoor op de tab:
Activiteiten.

Als u niet naar één van de campings of vakantie bungalows hier in de buurt wilt gaan,  kunt u er voor kiezen een van de vele kleinschalige logies en  Bed & Breakfast zelfs indien gewenst op een boot.
Klik hiervoor op de tab:
Bed & Breakfast

Kamperland winkelcentrumOok het aantal winkels is aanzienlijk (met ook een paar kapsalons), voor een duidelijk overzicht kunt u klikken op de tab: Winkels.

Op de pagina AGENDA tracht ik bij te houden wat er allemaal te doen is in en rond Kamperland, dit is een plekje meestal interessant voor de bewoners en soms ook  voor de toeristen.
Klik hier voor op:
Agenda.